Category 2017 Short Films

14
Oct
MIDNIGHT ALTERNATIVE HORROR (Short Films)

MIDNIGHT ALTERNATIVE HORROR (Short Films)

Syndicated Movie Theater

12:15 am – 01:25 am

MIDNIGHT ALTERNATIVE HORROR (Short Films) / 1 hr, 10 m Join us on at 12:15am, as Friday the 13th bleeds (so to speak 🙂 ) into Saturday the 14th, for a mix of ...
14
Oct
Tribeca Film Institute: From Prison to Film Set, A Conversation/Works-in-Progress Screening

Tribeca Film Institute: From Prison to Film Set, A Conversation/Works-in-Progress Screening

Chemistry Creative

04:30 pm – 05:45 pm

From Prison to Film Set: collaborative filmmaking between the incarcerated community and local filmmakers.   Join us for a conversation and works-in-progress ...
15
Oct
Short Films: ‘Funny People’

Short Films: ‘Funny People’

LightSpace Studios New York

05:00 pm – 06:30 pm

SHORT FILMS: ‘FUNNY PEOPLE’ // 1 hr 35m // Sunday 10/15 // 5:00pm // LightSpace // Q&A with Directors Post-Screening THE KEVIN SITUATION // ...
15
Oct
Double Screening: ‘Iman’ & ‘Syskon’

Double Screening: ‘Iman’ & ‘Syskon’

Chemistry Creative

04:45 pm – 06:05 pm

DOUBLE SCREENING: ‘IMAN’ & ‘SYSKON’ // 1hr 20 min // Sunday 10/15 // 4:45 pm // Chemistry Creative IMAN – FAITH AT THE ...
15
Oct
Short Films: ‘This Woman’s Work’

Short Films: ‘This Woman’s Work’

LightSpace Studios New York

02:30 pm – 04:00 pm

SHORT FILMS: ‘THIS WOMAN’S WORK’ // 1 hr 30m // Sunday 10/15 // 2:30 pm // LightSpace // Q&A with Directors Post-Screening GEMA // ...
15
Oct
Short Films: ‘Film as Critique / America’

Short Films: ‘Film as Critique / America’

LightSpace Studios New York

12:00 pm – 01:25 pm

SHORT FILMS: ‘FILM AS CRITIQUE’ // 1 hr 25m // Sunday 10/15 // 12:00 pm // LightSpace // Q&A with Directors Post-Screening GOOD MORNING // ...
14
Oct
Short Films: ‘Arthouse’

Short Films: ‘Arthouse’

LightSpace Studios New York

10:00 pm – 11:10 pm

SHORT FILMS: ‘ARTHOUSE’ // 1 hr 10m // Saturday 10/14 // 10:00pm // LightSpace // Q&A with Directors Post-Screening EVERY GHOST HAS AN ...
14
Oct
Web Series / New Media

Web Series / New Media

Chemistry Creative

09:30 pm – 10:50 pm

WEB SERIES / NEW MEDIA // 1 hr 20m // Saturday 10/14 // 9:30pm // Chemistry Creative // Q&A with Directors Post-Screening DOOMSDAY // Directed by Sonja ...
14
Oct
Short Films: ‘Bushwick & Chill’

Short Films: ‘Bushwick & Chill’

LightSpace Studios New York

07:30 pm – 08:55 pm

SHORT FILM BLOCK: “BUSHWICK & CHILL” // 1 hr 25m // Saturday 10/14 // 7:30pm // LightSpace // Q&A with Directors Post-Screening CAKE // Directed by Anne
14
Oct
American KOKO – Created by Diarra Kilpatrick

American KOKO – Created by Diarra Kilpatrick

Syndicated Movie Theater

06:00 pm – 07:15 pm

AMERICAN KOKO // Created by Diarra Kilpatrick, Directed by Pete Chatmon // USA // Web Series Comedy // 1hr // Saturday 10/14 // 6:00pm // Syndicated // Q&A ...
14
Oct
Short Films: ‘Westerns, Space Odysseys, Social Thrillers, etc.’

Short Films: ‘Westerns, Space Odysseys, Social Thrillers, etc.’

LightSpace Studios New York

04:45 pm – 06:25 pm

SHORT FILMS: ‘WESTERNS, SPACE ODYSSEYS, SOCIAL THRILLERS, ETC.’ // 1 hr 35m // Saturday // 4:45pm // LightSpace // Q&A with Directors ...
14
Oct
Short Films: ‘The Rebels’

Short Films: ‘The Rebels’

LightSpace Studios New York

02:30 pm – 03:45 pm

SHORT FILMS: ‘THE REBELS’ // 1 hr 15m // Saturday // 2:30pm // LightSpace // Q&A with Directors Post-Screening   WHITE FACE // Directed by ...
14
Oct
Short Films: ‘The Coming of Age Mixtape’

Short Films: ‘The Coming of Age Mixtape’

Lot 45

01:00 pm – 02:20 pm

SHORT FILMS: ‘THE COMING OF AGE MIXTAPE’ // 1 hr 20m // Saturday 10/14 // 1:00pm // Lot 45 // Q&A with Directors Post-Screening MADE OF SUGAR //
14
Oct
Short Films: ‘Documentaries’

Short Films: ‘Documentaries’

LightSpace Studios New York

12:00 pm – 01:30 pm

SHORT FILMS: ‘DOCUMENTARIES’ // 1hr 30min // Saturday 10/13 // 12:00pm // Lightspace Studio A/B // Q&A with Directors Post-Screening THE HUMAN ...
13
Oct
Short Films: ‘Alternative Horror #2’

Short Films: ‘Alternative Horror #2’

Lot 45

08:00 pm – 09:00 pm

SHORT FILM BLOCK: “ALTERNATIVE HORROR #2” // 1 hr // Friday // 8:00pm // Lot 45 // Q&A with Directors Post-Screening FLUFFERNUTTER // Directed by Adam R. ...
13
Oct
Short Films: ‘Alternative Horror #1’

Short Films: ‘Alternative Horror #1’

Lot 45

06:00 pm – 07:00 pm

SHORT FILMS: ‘ALTERNATIVE HORROR #1’ // 1hr // Friday 10/13 // 6:00pm // Lot 45 // Q&A with Directors Post-Screening   BUG SNACK // ...
Menu Title